Hakan Sabancı Aygün Aydın - Milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu'nun, PSG ile anlaştığı ... / Argümana nazaran çapkın isim, ortak arkadaşları aracılığıyla tanıştığı hoş oyuncu aygün aydın'a gönlünü kaptırdı.

Hakan Sabancı Aygün Aydın - Milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu'nun, PSG ile anlaştığı ... / Argümana nazaran çapkın isim, ortak arkadaşları aracılığıyla tanıştığı hoş oyuncu aygün aydın'a gönlünü kaptırdı.. Tatile ağabeyi ve yengesi de eşlik etti. Oyuncu aygün aydın, kendisi ile flört eden hakan sabancı ile yaptığı konuşmaları sosyal medya hesabından paylaşarak ifşa etti. Hızlı aşk hayatıyla sık sık magazin gündemine gelen hakan sabancı, yeni sevgilisi aygün aydın'la 14 şubat sevgililer günü'nü alaçatı'da tatil yaparak geçirdi. Çiçeği burnunda çiftin, 14 şubat'ı çeşme alaçatı'da geçirdiği öne sürüldü. Tatilde, hakan sabancı ve sevgilisi aygün'e, hacı sabancı ile nazlı kayı da eşlik etti.

Geçtiğimiz aylarda adı hakan sabancı ile aşk dedikodularına karışan oyuncu aygün aydın, sosyal medya hesabından sabancı'yla yazışmalarını ifşa etti. Beraberlikleri ile adından çokça söz ettiren sabancı ailesinden hakan sabancı, geçtiğimiz günlerde aygün aydın'la birlikteliğe adım atmıştı. Aydın'ın oysa yıllardır hep karşımdaymışsın notlu paylaşımını sabancı'ya ithafen yazdığı konuşuldu. Instagram hesabı üzerinden boğaz'a nazır yalıda çekilmiş fotoğrafını yayınlayan aydın, paylaşımına oysa yıllardır hep karşımdaymışsın. Aygül aydın sosyal medya üzerinden paylaşım yaptı.

Oyuncu Aygün Aydın, Görüştüğü Hakan Sabancı'nın ...
Oyuncu Aygün Aydın, Görüştüğü Hakan Sabancı'nın ... from img-s1.onedio.com
Hakan sabancı'nın aygün aydın'la birlikte olduğu ise yapılan bir paylaşım sonrası anlaşıldı. Aydın'ın oysa yıllardır hep karşımdaymışsın notlu paylaşımını sabancı'ya ithafen yazdığı konuşuldu. Geçtiğimiz aylarda adı hakan sabancı ile aşk dedikodularına karışan oyuncu aygün aydın, sosyal medya hesabından sabancı'yla yazışmalarını paylaştı. Aydın, sabancı'nın çapkınlıklarından bunalınca mesajlarını ifşa etti. Ben sana karşı, sen bana karşı. 14 şubat'ı hakan sabancı ile geçirdiği ve aşk yaşamaya başladığı iddia edilen oyuncu aygün aydın, beklenmedik bir hamlede bulundu. Oyuncu aygün aydın, sosyal medya hesabından yaptığı 'yalı' paylaşımı ile dikkatleri üzerine çekti. Mesajları ifşa etmekle yetinmeyen aydın, sabancı'nın beğendiği kızları da tek tek paylaştı.

Öyle ki aygün aydın'ın bu paylaşımı, sabancı'nın yalısında çektiği de konuşuldu.

Pes ediyorum diyerek kendi fotoğrafıyla hakan sabancı'nın beğendiği kadınların fotoğraflarıını kıyasladı. Bu zamana kadar çıkan aşk haberleri hakkında sessizliğini koruyan aygün aydın, instagram hesabından yaptığı paylaşımla hakan sabancı ile olan yazışmalarını ifşa etti. Sabancı'nın beğendiği kızları da ifşa edip, hakaret etti. Bu sü*rtüklerle nasıl baş edeyim? Cemiyet hayatının hızlı ismi hakan sabancı ile yakın zamanda yeni aşka yelken açan aygün aydın, romantik sözlerle dolu bir paylaşım yaptı. 14 şubat'ı hakan sabancı ile geçirdiği ve aşk yaşamaya başladığı iddia edilen oyuncu aygün aydın, beklenmedik bir hamlede bulundu. Bununla da yetinmeyen aygün aydın, sevgilisinin beğendiği kızları da tek tek paylaştı. Bu zamana kadar çıkan aşk haberleri hakkında sessizliğini koruyan aygün aydın, instagram hesabından hakan sabancı ile olan yazışmalarını paylaştı. Aydın'ın oysa yıllardır hep karşımdaymışsın notlu paylaşımını sabancı'ya ithafen yazdığı konuşuldu. Aşk yaşamaya başladıkları öne sürülen hakan sabancı ile aygün aydın cephesinde şaşırtıcı bir gelişme yaşandı. Tatilde, hakan sabancı ve sevgilisi aygün'e, hacı sabancı ile nazlı kayı da eşlik etti. Aygün aydın, romantik sözlerle dolu bir paylaşım yaparak, oysa yıllardır hep karşımdaymışsın ifadelerini kullandı. Aygül aydın sosyal medya üzerinden paylaşım yaptı.

Bununla da yetinmeyen aygün aydın, sevgilisinin beğendiği kızları da tek tek paylaştı. Mesajları ifşa etmekle yetinmeyen aydın, sabancı'nın beğendiği kızları da tek tek paylaştı. Tatilde, hakan sabancı ve sevgilisi aygün'e, hacı sabancı ile nazlı kayı da eşlik etti. Geçtiğimiz şubat ayında aşk yaşamaya başladıkları öne sürülen hakan sabancı ile aygün aydın cephesinde şaşırtıcı bir gelişme yaşandı. Fotoğrafı kısa süre sonra silen aygün aydın'ın paylaşımını neden kaldırdığı anlaşıldı.

Hakan Sabancı'nın mesajları ifşa oldu! | Magazin
Hakan Sabancı'nın mesajları ifşa oldu! | Magazin from i.haber3.com
Çiçeği burnunda çiftin, 14 şubat'ı çeşme alaçatı'da geçirdiği öne sürüldü. Geçtiğimiz şubat ayında aşk yaşamaya başladıkları öne sürülen hakan sabancı ile aygün aydın cephesinde şaşırtıcı bir gelişme yaşandı. Hakan sabancı'nın yerli yabancı kadınları beğeni yağmuruna tutması aynur aygün'ü çileden çıkardı. Geçtiğimiz aylarda adı hakan sabancı ile aşk dedikodularına karışan oyuncu aygün aydın, sosyal medya hesabından sabancı'yla yazışmalarını paylaştı. Cemiyet hayatının ünlü isimlerinden hakan sabancı ile oyuncu aygün aydın'ın ilişki yaşadıkları söyleniyor. Hakan sabancı ile sosyal medya üzerinden yaptıkları konuşmaları ifşa eden aygün aydın, magazin gündemine bomba gibi düştü. Bu zamana kadar çıkan aşk haberleri hakkında sessizliğini koruyan aygün aydın, instagram hesabından hakan sabancı ile olan yazışmalarını paylaştı. Oyuncu aygün aydın, kendisi ile flört eden hakan sabancı ile yaptığı konuşmaları sosyal medya hesabından paylaşarak ifşa etti.

Aydın sosyal medya üzerinden paylaşım yaptı.

Geçen şubat ayında aşk yaşamaya başladıkları konuşulan hakan sabancı ile aygün aydın cephesinde ilginç bir gelişme yaşandı. Cemiyet hayatının hızlı ismi hakan sabancı ile yakın zamanda yeni aşka yelken açan aygün aydın, romantik sözlerle dolu bir paylaşım yaptı. Bu zamana kadar çıkan aşk haberleri hakkında sessizliğini koruyan aygün aydın, instagram hesabından yaptığı paylaşımla hakan sabancı ile olan yazışmalarını ifşa etti. Geçtiğimiz şubat ayında aşk yaşamaya başladıkları öne sürülen hakan sabancı ile aygün aydın cephesinde şaşırtıcı bir gelişme yaşandı. Öyle ki aygün aydın'ın bu paylaşımı, sabancı'nın yalısında çektiği de konuşuldu. 14 şubat'ı hakan sabancı ile geçirdiği ve aşk yaşamaya başladığı iddia edilen oyuncu aygün aydın, beklenmedik bir hamlede bulundu. Aydın, sabancı'nın çapkınlıklarından bunalınca mesajlarını ifşa etti. Haberler magazin haberleri aygün aydın'dan hakan sabancı'ya: Tatilde, hakan sabancı ve sevgilisi aygün'e, hacı sabancı ile nazlı kayı da eşlik etti. Instagram hesabı üzerinden boğaz'a nazır yalıda çekilmiş fotoğrafını yayınlayan aydın, paylaşımına oysa yıllardır hep karşımdaymışsın. Aydın geçtiğimiz günlerde bir yalıda boğaz'ı seyrederken çekilmiş fotoğrafını, oysa yıllardır hep karşımdaymışsın. © aksam sabancı ailesinin veliahtı hakan sabancı'nın gönlünü oyuncu aygün aydın'a kaptırdığı ve ikilinin aşk tatiline çıktığı iddiaları gündemde tazeliğini koruyor. Hızlı aşk hayatı ile adından söz ettiren hakan sabancı yine gündemden düşmüyor.

Geçtiğimiz aylarda adı hakan sabancı ile aşk dedikodularına karışan oyuncu aygün aydın, sosyal medya hesabından sabancı'yla yazışmalarını paylaştı. Ünlü iş insanı hakan sabancı ile yakın zamanda yeni aşka yelken açan aygün aydın, romantik sözlerle dolu bir paylaşım yaptı. Oyuncu aygün aydın, sosyal medya hesabından yaptığı 'yalı' paylaşımı ile dikkatleri üzerine çekti. Geçen şubat ayında aşk yaşamaya başladıkları konuşulan hakan sabancı ile aygün aydın cephesinde ilginç bir gelişme yaşandı. Aydın'ın oysa yıllardır hep karşımdaymışsın notlu paylaşımını sabancı'ya ithafen yazdığı konuşuldu.

Fark Yaratanlar
Fark Yaratanlar from www.farkyaratanlar.org
Aydın, sabancı'nın çapkınlıklarından bunalınca mesajlarını ifşa etti. Tatile ağabeyi ve yengesi de eşlik etti. Hızlı aşk hayatı ile adından söz ettiren hakan sabancı yine gündemden düşmüyor. Aygün aydın, romantik sözlerle dolu bir paylaşım yaparak, oysa yıllardır hep karşımdaymışsın ifadelerini kullandı. Öyle ki aygün aydın'ın bu paylaşımı, sabancı'nın yalısında çektiği de konuşuldu. Geçtiğimiz şubat ayında aşk yaşamaya başladıkları öne sürülen hakan sabancı ile aygün aydın cephesinde şaşırtıcı bir gelişme yaşandı. Güzel oyuncunun romantik sözlerle yaptığı paylaşım akıllara cemiyet hayatının ünlü ismi hakan sabancı'yı getirdi. Sabancı'nın beğendiği kızları da ifşa edip, hakaret etti.

Ben sana karşi, sen bana karşi aygül aydınlatılmış sosyal medya üzerinden paylaşım yaptı.

Aygün aydın, romantik sözlerle dolu bir paylaşım yaparak, oysa yıllardır hep karşımdaymışsın ifadelerini kullandı. Aşk yaşamaya başladıkları öne sürülen hakan sabancı ile aygün aydın cephesinde şaşırtıcı bir gelişme yaşandı. Hakan sabancı ile sosyal medya üzerinden yaptıkları konuşmaları ifşa eden aygün aydın, magazin gündemine bomba gibi düştü. Mesajları ifşa etmekle yetinmeyen aydın, sabancı'nın beğendiği kızları da tek tek paylaştı. Haberler magazin haberleri aygün aydın'dan hakan sabancı'ya: Aydın geçtiğimiz günlerde bir yalıda boğaz'ı seyrederken çekilmiş fotoğrafını, oysa yıllardır hep karşımdaymışsın. Geçen şubat ayında aşk yaşamaya başladıkları konuşulan hakan sabancı ile aygün aydın cephesinde ilginç bir gelişme yaşandı. Geçtiğimiz aylarda adı hakan sabancı ile aşk dedikodularına karışan oyuncu aygün aydın, sosyal medya hesabından sabancı'yla yazışmalarını ifşa etti. Bununla da yetinmeyen aydın, sabancı'nın beğendiği kızları da tek tek paylaşarak hakaret etti. Oyuncu aygün aydın, kendisi ile flört eden hakan sabancı ile yaptığı konuşmaları sosyal medya hesabından paylaşarak ifşa etti. Kendisini o dönem sosyal medyada gündem olan bu videodan hatırlamak da mümkün. Aydın'ın oysa yıllardır hep karşımdaymışsın notlu paylaşımını sabancı'ya ithafen yazdığı konuşuldu. Hakan sabancı'yla aşk yaşadığı dillendirilen aygün aydın, mesajları ifşa etti.

Geçtiğimiz şubat ayında aşk yaşamaya başladıkları öne sürülen hakan sabancı ile aygün aydın cephesinde şaşırtıcı bir gelişme yaşandı hakan sabancı. Aygül aydın sosyal medya üzerinden paylaşım yaptı.

Posting Komentar

0 Komentar